Kultúra

A Tankcsapdára is figyel ma a világ

Sziget (ingyenes, sziget 2012, )
Sziget (ingyenes, sziget 2012, )

A Korn és a Tankcsapda is fellép ma a Sziget nagyszínpadán, a Youtube élőben közvetíti a koncerteket.

Csütörtökön a nagyszínpad programját az amerikai Roots kezdi, utána Caro Emerald holland énekesnő, a brit Maximo Park, majd az egyedüli magyar nagyszínpados Tankcsapda lép fel, végül a legutóbb dubstep-lemezzel jelentkező kaliforniai nu metál csapat, a Korn játszik.

Az OTP Bank Világzenei Party Nagyszínpadon többek között a francia Orchestre National de Barbés és Szerbiából az Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, az A38 Színpadon a brit Friendly Fires és a francia Shaka Ponk is fellép, a Petőfi Rádió Magyar Zenei Nagyszínpadon mások mellett a Beatrice, a Brains és a Kiscsillag ad koncertet.

A Porondszínházban ma többek között a Summer Quartet koncertje, Rutkai Bori és a Specko Jedno irodalmi estje, valamint Gergye Krisztián Társulata várja a közönséget. Az utcaszínházi programok között ma még látható a Circo Rum Ba Ba angol cirkuszi társulat Ókori olimpikonok című produkciója és először találkozhat a közönség a British Event Theater Esik című előadásával.

Aki nem jut ki a Szigetre, vagy éppen a Bahamákon sütteti a hasát, de szeretné végignézni, mondjuk a Tankcsapda koncertet, a Youtubre-on megteheti itt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik