Kultúra

Bruce Willis a Mecsekbe viszi Csernobilt

A mecseki vidámpark játékai közt forog a Drágán add az életed újabb részének egyik jelenete.

A Bruce Willis főszereplésével készülő szuperprodukció történetének egyik szála a csernobili katasztrófa sújtotta városba, Pripjatyba vezet, ahol ma is áll az a sohasem használt vidámpark, amely a pusztítás jelképe lett – adta hírül a közrádió alapján a hirado.hu.

Ehhez használják a játékokat, amiért komoly bérleti díjat kap a város. A körhintákat, bódékat leszerelik és elszállítják – mondta a rádió tudósítójának a helyszínen Horzsa Gábor, a Pécsi Kulturális Központ igazgatóhelyettese. „Lovacskás és repülős körhintát”, óriáskereket, kisebb pavilonokat is visznek majd.

A felszerelést a nyár elején szállítják el, ezek segítségével építik fel egy volt szovjet laktanyában a csernobili kisváros mását. A befolyó bérleti pénzből új helyen retro-vidámparkot építenének, aminek jó reklámja lehet a Drágán add az életed.

Bruce Willis forgatása miatt a fővárosban még két hétig kell forgalomkorlátozásra számítani a város több pontján. Mint korábban beszámoltunk róla, a legnagyobb változásokra május 3-án este 20 órától május 4-én reggel 6 óráig kell felkészülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik