Kultúra

Paris Hilton megint énekelni fog

Új album kiadását tervezi nyárra Paris Hilton, az LMFAO közreműködésével születő első kislemezdal pedig már néhány hónapon belül megjelenhet.

„A minap már stúdióban is voltam RedFoo-val (az LMFAO egyik tagja – a szerk.), úgyhogy elmondhatom, hogy az LMFAO-val készül az új single. Egy egészen új műfajban utazunk majd. Afrojack lesz az egész album producere, és elképesztően jó dalokkal álltunk elő” – nyilatkozta a celeb az MTV Newsnak. Hilton egyébként az LMFAO tagjaival nemcsak hallatlan népszerűségük miatt kollaborál, hanem azért is, mert régi barátok. „Kislánykorom óta ismerem őket – mondta az örökösnő. – Együtt nőttünk fel, mert a szüleink barátok, úgyhogy nagyon büszke vagyok rájuk és a sikereikre. Ők találták ki ezt az egész ‘Party Rock’ brandet, és ez szuper.”

Hilton 2006-ban indította be zenei karrierjét Paris című albumával, és sokakat meglepett a Billboard lista hatodik helyéig felkapaszkodó, sőt néhány elismerő kritikát is begyűjtő lemezzel. A siker persze ezzel együtt sem volt egyértelmű: született számos negatív recenzió is, Banksy és Danger Mouse pedig 500 példányban elkészítette saját „remixét” az albumból, amelyen az újragondolt dalok olyan címeket kaptak, mint Why Am I Famous? (Miért vagyok híres?), What Have I Done? (Mit tettem?) és What Am I For? (Mire vagyok jó?).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik