Kultúra

Pletykák kapnak szárnyra a győri színházban

Győrben, 2011 utolsó bemutatójával várja szombaton a közönségét a Nemzeti Színház.

Kapcsolódó cikkek

A Győri Nemzeti Színház még egy premierrel készül a 2011-es évben. December 17-én mutatják be Neil Simon Pletyka című bohózatát. A darabot Balázs Péter rendezésében láthatja a győri közönség.

A történet szerint eldördül egy lövés, valaki megsérül. Ki lehet az áldozat? Vajon meghal? Ki sütötte el a fegyvert? Első olvasatra inkább kriminek tűnhet a színház legújabb bohózatának nyitójelenete, de ez mind csak a kezdet, és ez ne tévesszen meg senkit! Pillanatok alatt híre megy pisztolylövésnek, pletykák egész sorát zúdítva a nézőkre. Balázs Péter neve garancia arra, hogy felhőtlen, vidám darabot fog látni Győrben szombattól a közönség.

A bohózat szereplői: Szina Kinga, Sárközi József, Mózes Anita, Járai Máté, Forgács Péter, Bartha Alexandra, Posonyi Takács László, Agócs Judit, Pingiczer Csaba, Rádler Judit.

December 15-én pedig a Győri Nemzeti Színház és a Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös év végi látogató és támogató programjának keretében, közel 300 vállalkozásvezető tekintheti meg kísérőjével a darab főpróbáját. A rendezvényen a részvétel ingyenes, azonban a szervezők lehetőséget adnak a színház anyagi támogatására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik