Kultúra

Népítélet: győzelmi jelentés és tinibúcsú jöhet

Egy ország siratta el Kováts Verát, amúgy mindenki elvolt a maga Bud Spencer-es, VV5-ös világában.

Kováts Vera, a 16 évesek Karády Katalinja búcsúzott, és erre 2,2 (magára a szavazásra inkább 2,3) millióan voltak kíváncsiak – ennyien nézték az X-faktort, amely lassan a célegyenesbe érkezik. A többiek leszakadva követik a másort, érdekes módon a kereskedelmileg értékes 18-49-es korosztályban a második a TV2-n látható Kung Fu Panda lett, amely a ValóVilág5 felét nyomta le (amely korábban kezdődött), de a teljes népesség körében a valóságshow jobban szerepelt, mint a pandás ökörködés. Vagyis a nyugdíjasok és a (ma még) tankötelesek inkább nézik a Villába kényszerített kétes egzisztenciák harcát, mint egy kipróbált animációs vígjátékot – mert már látták? Vagy megvan nekik DVD-n?

A rossz idő megtette hatását, immáron 14 olyan műsor van, amelyet többen néztek egymilliónál, köztük az Én a vízilovakkal vagyok című Bud Spencer-klasszikus (1,064 millió néző, 12. hely), egy-egy jobb VV5-adásnak ma már 1,2-1,4 millió néző is összejön, miközben a Összeesküvők beragadt valahova 940 ezer környékére (ez utóbbit a Fókusz verte meg hétfőn nagyjából százezer nézővel). 

Az m1 Híradója lassan, de biztosan jön fel, már 784 ezernél jár a legnézettebb adása (fő hír: Budapest II. kerületében Láng Zsolt nyert), ám a 18-49-es korosztály legnézettebb első 30 adásában nincs m1-es műsor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik