Kultúra

Újra összejönnek zenélni a Rolling Stones tagjai

E hónap végén több év után újra együtt fog próbálni a Rolling Stones három tagja – jelentette be az együttes gitárosa, Keith Richards.

A próbákon Richards mellett a másik gitáros, Ronnie Wood és a dobos, Charlie Watts vesz majd részt, az énekes, Mick Jagger egyelőre nem jelezte a többieknek, hogy megjelenik-e. „Csak egy kicsit játszogatunk együtt – mondta a Rolling Stone magazinnak Richards. – Nem akarunk feltétlenül gyakorolni vagy dalokat írni, csak az a lényeg, hogy együtt legyünk. Ott leszek én, és jön Charlie meg Ronnie is, ez így kezdetnek nem is rossz. Persze Micket is szeretettel várjuk, és szerintem meg is fog jelenni, de egyelőre csak össze akarunk egy kicsit rázódni.”

A bejelentés kapcsán természetesen rögtön elindult a spekuláció azzal kapcsolatban, hogy a jövőre 50 éves zenekar jubileumi turnéra készül, ez azonban még egyáltalán nem biztos, néhány napja a a zenészek ugyanis eltérően nyilatkoztak az Observernek azt illetően, hogy szeretnének-e együtt zenélni az évforduló alkalmából. Wood a lapnak azt mondta, „mindenképpen meg kell csinálni” a turnét, Richards szintén reménykedett benne, hogy a terv megvalósulhat, Watts azt nyilatkozta, neki mindegy, hogyan alakulnak a dolgok, Jagger viszont úgy fogalmazott: „Nem tudom. Nem nagyon járunk össze mostanában.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik