Kultúra

Keira Knightley élvezettel engedte szabadjára hisztijeit


Az "A Dangerous Method" világpremierje a velencei filmfesztiválon volt a napokban, melynek sajtótájékoztatóján megjelent az angol származású színésznő és a film rendezője.

A 26 éves Keira Knightley újságíróknak elmondta, nagyszerű volt hisztérikus pácienst játszani az “A Dangerous Method” című David Cronenberg-filmben, melynek bemutatója a Velencei Filmfesztválon volt a napokban. Ahogy viccelődve fogalmazott, “meglehetősen őrült ember vagyok, így csak hagytam magam kitörni ebben a szerepben”. – olvasható a BBC internetes portálján.

David Cronenberg “A Dangerous Method” című filmje, Sigmund Freud (Viggo Mortensen), Carl Gustav Jung (Michael Fassbender) és Jung egyik paciense, Sabina Spielrein (Keira Knightley) bonyolult kapcsolatáról szól.

David Cronenberg filmjének eredetileg The Talking Cure volt a címe, de végül a mostani bulvárosabb thrillercímet szavazták meg a producerrel. A rendező a pénteki sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy egy elegáns, de érzéki horrort akart készíteni, melyben a csábítás erejét helyezik a középpontba.

Az “A Dangerous Method” egyike annak a 22 filmnek, melyek az idei Arany Oroszlánért versengenek Velencében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik