Kultúra

Nagy arculatváltás előtt az RTL Klub műsorai

Augusztus 29-től a tévécsatorna áttér a 16:9-es képarányra, ráadásul több műsorának díszletei, főcíme és zenéje is megújul.

A Híradó teljes arculatváltáson megy majd keresztül, jelent meg az RTL Klub internetes oldalán. A hírműsorban minden változik: a főcím, a zene és a stúdió színvilága is.

A műsor főcímdalában, amelyet eddig egy nagyzenekar játszott, ezentúl egy kórus is felcsendül. Kotroczó Róbert hírigazgató ennek kapcsán elmondta: “Az RTL Klub Híradója abban, hogy emberi hang hallatszik a főcímdalában, Magyarországon egyedülálló lesz”.

Ugyancsak megújul a kereskedelmi tévécsatorna másik népszerű műsora, a Fókusz, amelyben nemcsak a főcím és a zene, de a háttér is megújul, a XXI. Század című műsor a nézői pedig ezután úgy érezhetik majd magukat, mintha a felkonferáló szöveget egy képzeletbeli város főterén mondaná el a műsorvezető.

És még ezzel sincs vége az arculatváltásnak, hiszen jelentős átalakuláson ment át a Fél Kettő, az időjárás-jelentés, valamint az Üzenet című művészeti- és kulturális összeállítás is.

KÉPGALÉRIA AZ RTL KLUB MEGÚJULÓ MŰSORAINAK LÁTVÁNYVILÁGÁRÓL ITT.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik