Kultúra

Nem drogozott Amy Winehouse a halála előtt

A vizsgálatok eredményei szerint nem volt semmilyen "illegális anyag" az énekesnő szervezetében a halála idején.

Amy Winehouse családjának közlése szerint a toxikológiai tesztek azt mutatták, hogy alkohol ugyan volt az énekesnő vérében, de azt egyelőre nem lehet megmondani, hogy az mekkora szerepet játszott a halálában.

Az énekesnő családja köszönetet mondott a rendőrségnek, és várja a vizsgálat végeleges eredményét, amely október 26-ra lesz meg.

Mitch Winehouse, az elhunyt sztár édesapja lánya örökségéből gyermekeket segítő alapítványt akar létrehozni, de egyelőre nem tudni, hogy erre mikor kerül sor, mivel az Amy Winehouse Alapítvány nevet már valaki bejegyeztette.

Amy Winehouse 2003-ban megjelent Frank című albumával vált ismertté, de világhírnévre második, 2006-ban kiadott Back to Black című lemezével tett szert, amelyért öt Grammy-díjat is kapott az Egyesült Államokban. Az éveken át drog- és alkoholproblémákkal küzdő énekesnőt július 23-án találták holtan észak-londoni lakásán.

Mitch Winehouse lánya július 26-i temetésen azt mondta, hogy az énekesnő “évek óta” nem volt olyan boldog, mint a halála előtti napokban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik