Kultúra

Lady Gaga elnémult Amy Winehouse halála után

Gaga két napig nem tudott megszólalni a brit énekesnő halálhírét hallva.

“Amy örökre megváltoztatta a popzenét”, írta Lady Gaga a Twitteren Amy Winehouse július 23-i halálát követően, majd pár nappal később egy tévéműsorban bevallotta, hogy amikor meghallotta a hírt, egy szót sem tudott szólni a felindultságtól egészen másnapig. “Annyira feldúlt voltam és szomorú, hogy tényleg 48 órán át nem tudtam megszólalni. Sokkot kaptam.”

Az amerikai popdíva a The View című talkshow-ban a sajtó felelősségéről is beszélt, amiért az úgy festi le Winehouse-t, mint aki a saját önpusztításának áldozata. 

“A lehető legszerencsétlenebb dolog, hogy a média úgy állítja be a dolgot, hogy tanulni kell Amy halálából. Szerintem Amynek sem kellett volna megtanulnia semmit, hanem a világnak kellett volna vele kedvesebbnek lennie. Mindenki nagyon keményen bánt vele, pedig minden, amit én tudok róla, hogy ő volt a legkedvesebb, legbájosabb nő a világon.”

Gaga szerint Amy Winehouse nagyon magányos életet élt, és a színfalak mögött mindvégig küzdött saját démonaival, de ez az oldala is még szerethetőbbé tette.  “Nem lehet úgy élvezni egy énekes szomorú dalait, hogy közben azt várjuk tőle: ne legyenek fájdalmai és különbözzön a dalai világától” – mondta elhunyt kollegájáról az amerikai szupersztár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik