Kultúra

Felpörögtek az új Star Trek előkészületei

A rendező, J. J. Abrams visszatért szabadságáról, és máris elkezdett dolgozni az új Star Trek forgatókönyvén három íróval.

A Lost tévésorozat ötletgazdája, illetve a 2009-es Star Trek és a Super 8 című sci-fik rendezője, J.J. Abrams arra készül, hogy felpörgesse a kultikus űrhajósfilm folytatásának munkálatait. A film bemutatóját eredetileg 2012. június 29-re tervezték, de egyre valószínűbb a csúszás, és hogy abban az időpontban a Paramount a GI Joe: Retaliation című filmet viszi a közönség elé.

“Keményen dolgozunk, hogy amilyen gyorsan csak lehet, előbbre jussunk a filmmel. De erőltetni sem akarunk semmit. A legrosszabb, ha a bemutató dátumát fontosabbnak tartjuk, mint hogy egy nagyszerű mozifilm szülessen.”

Ami biztos, hogy az új Star Trekben többen feltűnnek majd a 2009-es szereplők közül, így Kirk, Spock és Scotty figuráját is ugyanazok a színészek (Chris Pine, Zachary Quinto, illetve Simon Pegg) alakítják.

Az első rész óta J.J. Abrams rendező csak a Super 8 című scifit készítette el, igaz, a Fringe és az új Mission: Impossible produceri teendőivel is sok dolga akadt. A Star Trek 2. (ez még nem a végleges cím, természetesen) a csúszás miatt 2012 végén vagy 2013 nyarán kerülhet mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik