Kultúra

Lélegzetelállító hír a Star Trek rajongóknak

A korábban a vesekövét elárverező William Shatner most Harley Davidsonját és más tárgyait ajánlja fel.

A Star Trek-árverésen Gene Roddenberrynek, a sorozat írójának gyűjteményét (többek közt kosztümöket és jegyzeteket tartalmazó forgatókönyveket) lehet megvásárolni.

A június 27-i árverésen a rajongók Roddenberry saját studióbelépőjére is licitálhatnak. Az eseményt a Julien’s Auctions szervezi, és a bevételek a gyerekek, az oktatás és a környezet támogatására létrehozott Roddenberry Alapítvány javára folynak be.

Az árveréshez a sorozat híres Kirk kapitánya, William Shatner is csatlakozik, ő Harley Davidson motorját, Arany Glóbusz-díj jelölésének dokumentumát, valamint a Hírességek Sétányán a tiszteletére elhelyezett csillag átadóján kapott emlékérmet ajánlja fel.

Shatner úgy tervezi, hogy a bevételek egy részével a sérült gyerekeken segítő Hollywood Charity Horse Show-t, egy jótékonysági lovasműsort segít meg.

William Shatner gyakorlottnak számít e téren, hiszen korábban vesekövét is elárverezte, és vállalat pedig 75 ezer dollárt adott érte.

A Star Trek-árverésen szereplő darabokat a Kínához tartozó Makaón, majd Las Vegasban állítják ki, mielőtt licitre bocsátanák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik