Kultúra

Új dallal jön a világ legpocsékabb számának szerzője

Rebecca Black Friday című számának zenéjén és videóklipjén hetekig röhögött Amerika. Most itt a folytatás.

Az énekesnő új dala, a My Moment július 18-án jelenik meg. Nem túl meglepő módon a hirtelen jött hírnév pillanatáról szól, a tizennégyéves “sztár”, Rebecca Black szavaival “egy tündérmeséről, amely a való életben történt meg”.

A szórakoztatóan borzalmas Friday után a fiatal énekesnő halálos fenyegetéseket is kapott, a szám hallgatói és nézői közül sokan annyira szörnyűnek találták. (A Friday már egy hónapja fent volt egy a Youtube-on, amikor márciusban vírusszerűen terjedni kezdett, és hárommillióan nézték meg, mire szerzői jogi problémák miatt levették a videómegosztóról.)

A “rajongótábor” persze máris az új szám videóklipjére kíváncsi, bár a hírek szerint – sokaknak csalódást okozva – az új klipben csak fotókat láthatunk majd Black kisasszony életének fontos pillanatairól, például arról, ahogy átvesz egy díjat a sulijában…

És ezzel még nincs vége: augusztusban egy öt dalt tartalmazó Rebecca Black-lemez is megjelenik, ám hogy mi lesz ez az öt dal, egyelőre nem tudni. Az énekesnőnek mindenesetre még tovább nőtt az önbizalma, és már arról mesélt az MTV-nek, hogy Justin Bieberrel szeretne duettet énekelni, de ha ez nem jönne össze, Taylor Swifttel is beérné.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik