Kultúra

Népítélet: Rogán nyomta be a TV2-t az első helyre?

Bulvárosan átverős címünkre a válasz: nem, de a tény tény: a múlt héten egy Jóban Rosszban-epizód lett a legnézettebb műsor.

Tovább folytatódik az uborkaszezon, ismét nincs másfél milliós nézettségű műsor, pedig a színfalak mögött minden az erősödésre játszik, a magyar tévés celeb tudvalévőleg bűnvádas eljárás alatt áll, minimum erőszak a vád, de némi visszaeső közlekedési károkozás sem kizárt, a becsületsértési és egyéb perekről, avagy a szimpla megverés/megveretés/megverettetés hármasságról már nem is beszélve. S miközben a nép ezen ügyek részleteivel ismerkedik – ún. újságokban olvasván ezekről -, a tévék sokadrangú celebek sikertelen feleség-férjkeresését porolják le, mert a társadalom erre vágyik. Csoda-e, hogy a kormányfő negyvenéves kormányprogramot szándékozik írni alkotmány címen?

De hogy visszakanyarodjunk cikkünk témájához, miután kiderült, hogy Damu a vád szerint állva is tud erőszakolni, illetőleg Rogán Antal felesége unszolására szeptemberben önmagát játssza a sorozatban, a Jóban Rosszban elvitte a pálmát, 1,42 millió nézővel megszerezte az első helyet a nézettségi listán. Kétmilliárdos üzemi veszteség ide, NMHH-büntetés oda, ez azért siker az 1500. epizódjának levetítését nemrég ünneplő sorozat és a TV2, ahogy mondani szokás, háza táján.

További érdekesség, hogy a Titkok könyvtára 2. (már az első is szörnyű volt) a harmadik lett 1,28 millió nézővel, ami mozifilmmel már régóta nem esett meg. Az m1 megint megcsípte a 30. helyet a Nevetni kell, ennyi az egész című szocializmusból átörökített altatóműsorral (lásd még Uram, magának kiirtották a családját, és magán is egy éktelen vágás van. Nem fáj? – Csak ha nevetek.).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik