Kultúra

Kulisszák mögötti jelenetek a Thor-ból

Hogyan repült Natalie Portman és Chris Hemsworth a Thorban? Tíz percig leshetjük a film forgatása során készült felvételeket.

Kapcsolódó cikkek

A filmforgatásokról készített videók azért izgalmasak, mert segítenek megérteni, hogyan nézett ki az adott jelenet a valóságban, hol állt a kamera, milyen trükköket vetettek be, és a rendező munkája is világosabbá válik általa.

A hazai mozikban múlt hét óta futó Thor forgatásáról kétszer 5 perces kisfilm került fel a Movieweb filmes weboldalra (a HÍR24 kritikája itt olvasható). Az első 5 percben megnézhetjük, hogyan bunyózik Chris Hemsworth, hogy visszaszerezze isteni pörölyét, hogyan próbál bejutni hozzá a kórházban Natalie Portman, hogyan menekülnek hőseink az új-mexikói faluban, és hogyan robbantanak fel autókat.

A második forgatási videó a repülős kaszkadőrjelenetekről rántja le a leplet, láthatjuk Hemsworth és Portman tetőn játszódó romantikus jelenetét kismillió stábtaggal körülvéve, az azgardi palota díszleteit green screen előtt, valamint Sir Anthony Hopkinst a csapóval és felvétel közben. A képsorokon a Shakespeare-színészként elhíresült rendező, Kenneth Branagh is látható, amint instruálja a színészeket.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik