Kultúra

Megvan Superman főellensége

Zack Snyder készülő szuperprodukciójában Zod tábornok figuráját a markáns vonásokkal rendelkező Michael Shannon fogja eljátszani.

A Warner Bros. Pictures és a Legendary Pictures hivatalos közleményben jelentette be, hogy a Man of Steel című új Superman-filmben Michael Shannon alakítja Zod tábornokot.

Michael Shannon-t Sam Mendes A szabadság útjai című drámájából ismerhetjük, melyben Leonardo DiCaprio és Kate Winslet partnere volt, és alakításáért a legjobb mellékszereplőnek járó színész Oscar-díjára jelölték. Az utóbbi időben a HBO Boardwalk Empire – Gengszterkorzó című sorozatában láthattuk.

A rendező Zack Snyder így nyilatkozott: „Zod nem csak Superman legkeményebb ellenfele, de az egyik legfontosabb is, mert olyan megérzései vannak Supermannel kapcsolatban, ami senki másnak. Michael erőteljes színész, aki egyszerre képes megmutatni a karakter intelligenciáját és gonoszságát, ezért ő a tökéletes választás.”

Shannon csatlakozásával kezd kikerekedni a szereplőgárda, melynek eddigi tagjai a Clark Kentet/ Supermant alakító Henry Cavill; a szerelmét, Lois Lane-t megformáló Amy Adams, valamint a Superman nevelőszüleit alakító Diane Lane és Kevin Costner.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik