mtv
Kultúra

Új műsorvezetők az MTV esti Híradójában

Hétfőtől két műsorvezető páros váltja egymást hetente.

Hétfő este Szöllősi Györgyi és Alföldi Zoltán köszönti a nézőket, a következő héten pedig Varga Edit és Gulyás István vezeti majd a Híradót. E hét végén bemutatkozik az MTV új, heti politikai magazinja, a Vasárnap Este is.

Szöllősi Györgyi régebben a HírTV híradósa volt. Alföldi Zoltán korábban már több televíziós csatornán (például az RTL Klubnál és az ATV-nél) vezetett hír- és háttérműsorokat. A másik páros két tagja Varga Edit és Gulyás István lesz. Varga Edit már volt műsorvezető az MTV Híradójánál, később pedig a Duna Televízió hír- és közéleti adásaiban dolgozott.

Gulyás István, aki 2003-ig a HírTV műsorait felügyelte, később pedig az Echo TV vezérigazgatójaként is tevékenykedett, Szöllősi Györgyivel a Híradó mellett Az Estét is vezeti heti váltásban.

A hétvégi Híradók műsorvezetője Acél Anna lesz, a hét utolsó napján pedig mostantól Vasárnap Este címmel 50 perces politikai háttérmagazinnal várja Az Este két házigazdája az m1 nézőit, ismert közéleti személyiségekkel, gazdasági szakértőkkel beszélgetve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik