Kultúra

Az idei Sziget legnagyobb sztárja Amy Winehouse lehet

Az augusztus 10. és 15. közötti Szigeten Amy mellett több nagy név is tiszteletét teszi.

A szervezők kedden bejelentették, hogy idén nyáron a Szigetre várják a Kasabiant, a Good Charlotte-ot, a Deftonest és a Within Temptationt is. A legnagyobb névnek mégis Amy Winehouse ígérkezik. A botrányhősnő, aki a legfrissebb hírek szerint sikeresen leszámolt az évek óta fennálló drogproblémáival a soul, a rhythm & blues és a dzsessz műfajban is otthonosan mozog, a Szigeten először lép majd fel Magyarországon.

Tavalyi fellépése után visszatér a Kasabian, a jelenlegi brit rockszintér egyik legnépszerűbb szereplője, és érkezik a brit alternatív rockcsapat, a Maccabes, valamint az amerikai pop punk stílusban utazó Good Charlotte is.

Nem kell nélkülözniük idén a metálzene rajongóinak sem: a nagyszínpadon lép majd fel a nu metalt játszó, kaliforniai Deftones, de eljön majd a holland szimfonikus metálcsapat, a Within Temptation és walesi Lostprophets is.

A szervezők már korábban bejelentették, hogy az idei Sziget fesztiválon mások mellett a Pulp, az Interpol, a Gogol Bordello, a Chemical Brothers, a National, a Skunk Anansie, a Hurts, Dizzee Rascal, a Rise Against, a Smash Mouth, a Flogging Molly, a Judas Priest, a Motörhead, a Triggerfinger, az AfroCubism, a Gotan Project, valamint Goran Bregovic és a Wedding And Funeral Band is koncertet ad.

AJÁNLOTT LINKEK:

Nézze meg a Sziget hivatalos weboldalát a többi fellépőért (sziget.hu)
Tudjon meg még többet Amy Winehouse-ról (amywinehouse.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik