Kultúra

Filmelőzetesek a Super Bowlon

Íme a legújabb tévészpotok: Spielberg Terra Novája, az új Karib-tenger kalózai opusz, Amerika Kapitány és a Transformers 3.
Kapcsolódó cikkek

Az Egyesült Államok egyik legnézettebb televízióműsora a Super Bowl, az NFL amerikaifoci-bajnokság nagydöntője, amelyben a játékszünetek idején vetített reklámokat is jóval többen nézik, mint általában. Ezekre a reklámblokkokra számos amerikai filmstúdió készült bemutatandó filmjeik 30-60 másodperces tévészpotjával. Íme a Terra Nova, az Amerika kapitány, az új Karib-tenger kalózai-film és a Transformers 3. szpotjai.

Terra Nova
Steven Spielberg új televíziós sorozatában a Shannon család 2149-ből a 80 millió évvel ezelőtti prehistorikus Földre utaznak vissza, hogy csatlakozzanak a Terra Nova nevű kolóniához, és együtt felépítsenek egy új civilizációt.


A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken
A franchise negyedik részének előzetese Rob Marshall rendezésében Penélope Cruzzal, sellőkkel, zombikkal, Fekete Szakállal és az üvöltő Johnny Deppel. A hazai mozikban májustól látható.

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló
A második világháború elején született Marvel szuperhős történetében a gyenge fizikumú Steve Rogers testét egy titkos kísérletsorozat során a tökéletességig megerősítették, így vette fel a harcot a nácik ellen. A filmet augusztusban tervezik bemutatni itthon.


Transformers 3.

Michael Bay legújabb gigarobotos akciófilmjének nagyon látványosra sikeredett a szpotja. Három autó karamboljából pillanatok alatt összeáll egy robot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik