Kultúra

Vespa,Variációk, Vuk és Woyzeck

Filmes program a következő napokra kicsiknek és nagyoknak.

Katapult Karácsony a KINOban pénteken

A KINO moziban december 17-én számos, a műhely keretében készült kis- és nagyjátékfilmet vetítenek. Lesz a Vespa, a Magasfeszültség és az Apacsok, Török Ferenc ügynökfilmje. A kisfilmek közül Esztergályos Krisztina Locarnóban díjazott Variációk című munkája mellett a Cannes-ban bemutatkozott 411-Z-t (r: Erdélyi Dániel), valamint Török Ferenc és Igor Lazin közös animációját, az Egy nap szabadság-ot is láthatják az érdeklődők. Az Apacsokat december 19-én, vasárnap a TV2-n is megnézhetjük. Részletes program itt!

NOHA gyerekmatiné az Odeonban szombaton

Délelőtti filmklub gyerekeknek az Odeonban Soós Dórával fél11-től. A kis nézők ez alkalommal a VUKot nézhetik meg, a vetítés után a történet szereplőivé válhatnak, a szervezőkkel közösen átbeszélhetik, feldolgozhatják a látottakat. Itt lehet jelentkezni!

Animekarácsony 2010 a Millenárison szombaton

December 18-án, szombaton délelőtt 11-től a Millenáris Park B épületében rendezik meg az Animekarácsony 2010 és Hungarocomix nevű kiállítást és vásárt. Egész napos szórakoztató, interaktív programok nem csak fanatikusoknak. Részletek itt!

Filmklub a Sirályban vasárnap

December 19-én f9-tőla Büchner-drámából készült Woyzeck című Szász János-filmet vetíti a Király utcai filmklub. Címszerepben: Kovács Lajos. Részletek itt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik