Kultúra

Népítélet: nem élhetek muzsikaszó nélkül

Dúltak a csaták a héten, nehézsúlyban a két tehetségkutató küzdött, váltósúlyban a két új nem zenés produkciós, és még két régi jó barát is megjelent a ringben.

A múlt hét legfőbb tévés nézettségi kérdései valának: Kell-e a magyar nemzetnek a pénzszámláló 40 milliós játszma egy hétnél tovább is? Megelőzi-e a majdnem-döntő Megasztár a még eggyel hátrébb járó X-faktort?

A nép pedig döntött.

Eldőlt, hogy továbbra sem élhetünk muzsikaszó nélkül, a zenei tehetségkutatók a bölcsőtől az elfekvőig megérintik a nép szívét, de a Szíj Melindát lapátra tévő Megasztár epizódja nem tudta felülmúlni a Janicsák Vecát kipöckölő X-faktorét, utóbbi nem kicsit, nagyon, majdnem ötödannyi nézővel verte meg az előbbit.

Rákóczi Feri tenorja sem hatott üdítőleg a nézőkre, a 40 milliós játszma visszaesett, méghozzá 1,5 millió alá került a legnézettebb adások nézettsége is, ami azért kínos, mert a ValóVilág4 viszont e határ felett tudott teljesíteni. Így a két műsor nagyjából azonos méretű közönséget tud elérni.

Jól szerepelt a Gálvölgyi Show, amely 1,4 milliós tábort mondhatott a héten magáénak, a legnézettebb film pedig nem valami tinisiker, kultfilm, amerikai szuperprodukció lett, hanem a Bunyó karácsonyig című Bud Spencer–Terence Hill-westernvígjáték. Nekünk Mohács és Bud Spencer kell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik