Kultúra

Kedvezményes filmnapok országszerte

Az eddigi nagysikerű Moziünnep mintjára idén szeptember 16. és 20. között ismét kedvezményes jegyárakkal mozizhatnak a filmek szerelmesei.

A Cinema City hálózat A Film Ünnepe rendezvénnyel, a Palace Cinemas a Palace Filmnapokkal, a Cirko mozi a Cirko Film Fesztivállal, míg a Budapest Film a Corvin Napokkal, a Művész Napokkal, a Puskin Filmfesztivállal és a Toldi Ffidagur rendezvényével várja a filmrajongókat. Pontos információ és program a mozik weboldalán található.

A közelmúlt sikerfilmjeit kedvezményes áron nézhetik meg a filmrajongók a Palace Cinemas teljes mozihálózatában 2010. szeptember 16-20. között Budapesten és három vidéki városban. Jegyár: 590 Ft, 3D-és filmekre: 790 Ft. Kivéve: Kaptár – Túlvilág 3D!

A Cirkóban is lesz Cirko Film Fesztivál. Minden filmre, minden időpontban 590 Ft lesz a jegyár.
A PORT.hu bemutatja: A Film Ünnepe a CINEMA CITY mozikban. Jegyár: 500 Ft. / VIP: 2.440 Ft, Digitális 3D FILMEKRE: 700 Ft / VIP Digitális 3D: 2.640 Ft

A Mozi, a Filmek és a Közönség ünnepe
Az idén megrendezésre kerülő esemény fontos helyszínei a Corvin mozi, illetve Budapest három jelentős Art-mozija is, a Művész, a Puskin és a Toldi mozi. Az ünnepnek a keretében a Budapest Film a négy mozijában kedvezményes helyárakkal, a Corvin Budapest Filmpalotában e mellett kedvezményes menüvel, illetve a Művész moziban találkozókkal, beszélgetésekkel és premier előtti vetítésekkel fejezi ki köszönetét a mozi legfontosabb alkotó elemének: a közönségnek.

AJÁNLOTT LINKEK:
Moziműsor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik