Kultúra

Botrány! Elmaradt a délutáni vihar a Szigeten! [Sziget 5.]

Jut eszembe...

Hát ez megint bejött. Tényleg elképesztő buli volt tegnap este. Egészen reggel hatig sikerült pörögni. Elég fáradt vagyok most, illetve lennék, ha nem tudnám, hogy ma még ezer, meg egy dolog vár rám. Összeszedtem magam azon nyomban, felkeltem az ágyból, megnéztem az időjárás jelentést, berezeltem, majd összeszedtem minden bátorságomat és felpattantam a riasztóan piros bringámra. tekerés ezerrel, mert ma várt rám az egyik legjobb helyszín részletes feltérképezése. A Hungarikum Falu! Végre, hogy ezt is megcsinálták! Tényleg, ha már kevesebb hazánkfia van kint a Szigeten, akkor az itt lévők kapjanak már valamit a mi kis országunkból pluszba is. És kapnak is! Nagyon jó dolgokat! Dolgozhatnak búzával, szalmával, arathatnak, mindezt pedig nagyon jól eltalált díszletek között, ahol kiülhetnek a házak előtti kis padra, ahogy ez ugye errefelé szokás. Ezen kívül lehet nézni szőnyegkészítést, tésztabemutatót, az igazi nagy kedvencem, azonban a kontyolás! Igen, van egy hely, ahol a csodálatos kontyokat készítenek a vállalkozó szelleműek részére, ezzel is óriási konkurenciát teremtve a Szigeten már-már monopolhelyzetbe került afrofonással szemben.

Természetesen pótoltam még egy hiányosságomat és húsevő olvasóink kedvéért egy röpke, ám annál tartalmasabb fotósorozattal készültem a Szigeten fellelhető különböző zsíros, sült, töltött, tűzdelt étkekről! Remélem, ezzel ki tudom engesztelni őket, azért, mert ezekről az étkekről nem nagyon ejtettem szót ez alatt a pár nap alatt.

Ezen ki kitérő után aztán rá vissza is térnék a további eseményekre. Azt ígérték az interneten, hogy mivel 13 és 15 óra között leszakad az ég, ezt később módosították négy és öt óra közötti időpontra. Pont a Danko Jones koncert idejére. Sebaj, mit ér az élet kockázat nélkül? Irány a Nagyszínpad és ez volt az egyik legjobb döntés eddig! A koncert ugyanis konkrétan leszakította a fejünket! Nagyon erős volt, de erről majd a napi beszámolóban bővebben olvashattok.

A vihar ugyan egyelőre lemaradt, viszont itt-ott már távozó, csomagoló emberek látványa elég furcsa érzéssel tölt el. Szegényeknek biztos nagyon fontos dolguk van és nem tudják, hogy az utolsó napi bulik mindig a legerősebbek, még akkor is, ha épp vasárnapra esnek. A készleteknek ugyanis el kell fogyniuk és bizony hajnalig nagyon sok idő van még.

Én inkább maradok és a tegnap jól bevált módszert felhasználva sodródok tovább és tovább.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik