Kultúra

Sikeres DiCaprio gondolatrablása

A sötét lovag után újra sikerfilmet rendezett Christopher Nolan, most Leonardo DiCaprióval.

A sötét lovagot rendező Christopher Nolan Eredet című mozija áll az első helyen a heti toplistán. A sikermozi, amely Magyarországon csütörtöktől lesz látható, 76 millió dollár bevétellel kezdett.

A Leonardo DiCaprio főszereplésével, 160 millióból készült film fejben játszódik: a főszereplő bárkinek az agyába képes beférkőzni, hogy onnan bármilyen információt megszerezzen.

A boxoffice-lista második helyét az előző hétvégi befutó, a Despicable Me című 3D-s animáció foglalta el 32,7 millió dollárral (7,3 milliárd forinttal). A Universal első 3D-s meséje az eltelt tíz napban összesen 118,4 millió dollárt (26 milliárd forintot) keresett Észak-Amerikában.

A különleges világok legsikeresebbike jelenleg a Twilight-saga legújabb része, amelynek bevételei a bemutatót követő második hetére 57 százalékkal estek vissza, ennek ellenére a film összesen már 552 millió dolláros bevételnél jár világszerte.

A magyar rendező, Antal Nimród Predators című filmje 72 százalékot esett a múlt héthez képest, így a nyolcadik helyre csúszott vissza, viszont 77 millió dolláros bevételével már így is jócskán profitot termel.

Ajánlott cikk:
DiCaprio sikeresen turkál az agyban (Index.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik