Kultúra

Pörög a Balaton Sound, szombatra már nincs jegy

Csütörtökön közel 20 ezer vendéggel elindult a vasárnapig tartó Balaton Sound Fesztivál Zamárdiban. Szombatra már nem lehet napijegyet kapni.

Az egyebek közt a Pet Shop Boyst, a Chemical Brotherst, és David Guettát felsorakoztató rendezvényre már szerdán este elkezdték beengedni a vendégeket a szervezők – számolt be Gerendai Károly az MTI-nek.

Egyelőre úgy tűnik, idén többen érkeznek külföldről, mint tavaly.

Vető Viktória, a fesztivál sajtófőnöke arról számolt be, hogy a fesztivál első napján körülbelül 20 ezer vendég érkezett a rendezvényre, hasonlóan az elmúlt évhez. Az első napon minden rendben zajlott, de egy esti program megbetegedés miatt elmarad. A Nagyszínpadon fellépésre készülő Klaxons énekese belázasodott, ezért marad el a fellépés.

Idén a legnépszerűbbnek a szombati program ígérkezik, amikor a Nagyszínpad fő fellépője David Guetta lesz. Előtte a Pendulum lép színpadra, a Burn Arénában pedig a kultikus német sztárt, Paul Kalkbrennert várják sokan. Erre a napra 25 ezernél is többen érkeznek Zamárdiba, hiszen a szombati jegyek már elővételben elkeltek.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy főként szombaton a bejáratnál és az autópályán is jelentős, több órás várakozásra lehet számítani, ezért célszerű a meghirdetett koncertidőpontok előtt 1-2 órával már a helyszínre érkezni. Szombat kivételével a fesztivál többi napjára még kaphatók jegyek a helyszínen, és korlátozott számban lehet még bérletet is vásárolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik