Kultúra

Rögtön itt a Balaton Sound

Beindult a fesztiválszezon, immár minden hétvégén tartanak bulit valahol az országban. Július 8-án elkezdődik az idei Balaton Sound is.

A „prémium kategóriásnak” nevezett fesztivált ezúttal is Zamárdiban rendezik, és most is elsősorban az elektronikus zene rajongóinak szól a négynapos műsor, amelynek keretében több évtizedes karrierre visszatekintő világsztárok és fiatal csapatok, előadók egyaránt fellépnek.

A régi nevek között olyanokat találhatunk, mint a szintipop-korszak nagyjai közé tartozó Pet Shop Boys, a triphop meghatározó alakja, Tricky, a big beat úttörője, a Chemical Brothers vagy a Jamiroquai, míg a fiatalabb generációt olyanok képviselik, mint a Klaxons és a Pendulum. A fesztiválon természetesen kiemelt szerep jut a DJ-knek is, jön többek közt David Guetta, Paul Oakenfold, Paul van Dyk, valamint Carl Craig is, és a rendezvény profiljába illő hazai fellépők sem hiányoznak majd.

A bulira bérletet elővételben 32 990, a helyszínen 35 000, napijegyet elővételben 13 500, a helyszínen 15 000 forintért lehet váltani. A szervezők már jelezték, hogy a hétvégi napokon a korábbi évekhez hasonlóan valószínűleg teltház lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik