Kultúra

Távozik a TV2 vezérigazgatója

Távozik a TV2-nél töltött nyolc év után Várdy Zoltán. A csatorna vezérigazgatója saját elhatározásából megy, de 2010. október 1-jéig továbbra is ellátja feladatait.

A vezérigazgató 2002 óta dolgozik a TV2-nél. Korábban kereskedelmi igazgatóként, majd a csatorna korábbi tulajdonosa, az SBS európai kereskedelmi alelnökeként működött. 2007-ben nevezték ki a TV2 vezérigazgatójának. Várdy Zoltán most úgy kommentálta döntését, hogy szerinte nyolc év után “megérett az idő a váltásra.” A vezérigazgató sikeresnek tekinti a csatorna arculatváltását és azt, hogy sikerült megszerezniük a Bajnokok Ligája közvetítési jogait.

Thomas Ebeling, a ProsiebenSat.1 vezérigazgatója megköszönte Várdy eddigi munkáját és elmondta, a vezérigazgató az elmúlt három évben eredményesen kezelte a csatornát is érintő válságot. Ebeling szerint Várdy új alapokra helyezte a cég működését, így a TV2 egy hatékonyabban működő szervezetté válhatott.

A távozó vezérigazgató 2010 őszéig még biztos a csatornánál dolgozik majd, mint mondja, így elő tudja készíteni az őszi műsorstruktúrát és a 2011-es terveket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik