Kultúra

Ősszel pop-ikonok lépnek fel a Sportarénában

Október 2-án, a Here and Now szuperkoncert keretében, repülésfóbiája ellenére érkezik Magyarországra Rick Astley és még jó néhány világsztár.

A nyolcvanas évek legnagyobb slágereit idézik majd fel azon a közel három órás szuperkoncerten, amit október 2-án tekinthet meg a közönség a Sportarénában. Az eseményen először lép majd fel hazánkban Rick Astley, akinek a Never Gonna Give You Up című slágert köszönhetjük. Richard Paul „Rick” Astley a 80-as évektől – egy amerikai turnénak köszönhetően – szenved repülésfóbiában, épp ezért évente csak 1-2 alkalommal hajlandó repülőre ülni, ezért is különleges alkalom a mostani októberi koncert.

Astley 17 év után, idén most újabb kislemezzel jelentkezik, azután, hogy Never Gonna Give You Up című slágere 16 országban vezette a listákat és 15,2 millió példányban kelt el. Október első szombatján olyan hírességek társaságában lép majd színpadra, mint Nik Kershaw, Paul Young, Kim Wild és Boy George. A közönség olyan felejthetetlen dalokat hallhat majd élőben, mint a Never Gonna Give You Up, a Do you really want to hurt me, vagy a You keep me hangin’ on.

Ajánlott linkek:

Rick Astley weboldal (angol)

Rick Astley felejthetetlen slágere, a Never Gonna Give You Up:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik