Foci

Gattuso botrányosan viselkedett a Spurs ellen

Meglepetésre a Tottenham idegenben verte meg a Milant, amelynek középpályása nem tudta méltósággal viselni a buktát.

Már az első félidőben látszott, hogy a Tottenham Hotspur kiválóan felkészült a mérkőzésre, és a hazaiaknak nagyon nehéz dolga lesz.

A fordulás utén egyre türelmetlenebb lett az olasz csapat, a játékosok durván játszottak, igaz, az angolok sem mentek a szomszédba egy-két keményebb belépőért. Eközben Gennaro Gattuso a szokottnál is erőszakosab volt, fetrengett, reklamált, kapott egy sárgát is (ezért kihagyja a visszavágót). Egy alkalommal összetűzésbe került a Tottenham másodedzőjével, Joe Jordannel is.

Gattuso afférja a Tottenham másodedzőjével:

A meccs lefújását követően is hergelte az angolok kispadját: odament az edzői stábhoz és a cserejátékosokhoz, és beszólt nekik, kisebb tömegbunyó is kialakult. Szerencsére Flamini lefogta a magáról megfeledkezett játékost.

A meccs utáni pillanatok:

“Teljes felelősséget vállalok” – nyilatkozta a világbajnok középpályás. “Jordan megsértett engem skótul, de hogy mit mondott nekem, azt nem árulhatom el.”

“Az egész mérkőzés alatt provokált, ennek ellenére nem tehettem volna ezt egy nálam idősebb emberrel” – tette hozzá a hazai környezetben 1-0-ra elveszítette találkozót követően a csapatkapitány Gattuso, aki korábban szerepelt a Glasgow Rangers együttesében.

A meccset tehát 1-0-ra az angolok nyerték, és Harry Redknapp menedzser érthetően nagyon elégedett volt a lefújás után:

“Nagyszerű este volt, remek teljesítményt nyújtottunk. A játékosok mindent betartottak abból, amit mondtam nekik. Palacios és Sandro szenzációs teljesítményt nyújtottak, utóbbié azért dicsérendő, mert eddig alig játszott” – mondta a Spurs menedzsere.

A találkozó egyetlen gólja:

AJÁNLOTT LINK:

Redknapp: Sandro brilliáns (trialfootball.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik