Foci

Újabb csoda: kikapott a Manchester United

Ezt a szombatot egy ideig nem felejtik el az angol foci hívei: először kapott ki ebben a bajnokságban Ferguson csapata.

Egészen hihetetlenül alakult a szombat az angol labdarúgó-bajnokságban. Ahogyan arról már beszámoltunk, az Arsenal 4-0-s vezetése tudatában ment ki a második félidőre a Newcastle otthonában, mégis, be kellett érnie a 4-4-es döntetlennel.

A Manchester City Tevez három góljával nyert, a Tottenham pedig a 92. percben szerzett góllal, miközben Everton-Blackpool 5-3, Wigan-Blackurn 4-3.

Ezekről a meccsekről ITT OLVASHAT TÖBBET.

Mindezek alapján a Manchester úgy léphetett pályára a kiesés elől menekülő Wolves otthonában, hogy győzelme esetén 7 pontra növeli előnyét a második Arsenallal szemben.

Ennek rendje és módja szerint a portugál Nani be is köszönt a meccs elején, de nem sokkal később Elokobi egyenlített, sőt! A 40. percben megszerezte a vezetést Mick McCarthy csapata, ezzel hazai előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. Tudjuk, ez a Manchester esetében nem jelent semmit, legutóbb a Blackpool és a Southampton ellen is fordítottak vesztes pozícióból.

A második félidőben aztán nagy erőket mozgósított a Manchester United, szokás szerint érkezett Hernandez, de ezúttal nem tudtak kifogni az ellenfélen, élén Hennessey kapussal.

A Manchester United 2010 áprilisa óta először kapott ki, 29 meccset követően.

Ez azt jelenti, hogy a Manchester United nem húzott el 7 ponttal az Arsenal elől, sőt, a londoniak egy ponttal közelebb férkőztek hozzájuk. Így sajnálhatják a legjobban, hogy 4-0-ról nem tudtak győzni a Newcastle otthonában.

Nani vezető találata:

Elokobi egyenlítő gólja:

Doyle győztes találata:

Eredmény, Premier League:

Wolverhampton Wanderers – Manchester United 2-1 (2-1)
gólok:
Elokobi (10.), Doyle (40.), illetve Nani (3.)

A bajnokság élcsoportja:

1. Manchester United 54 pont (25 meccs)
2. Arsenal 50 pont (25 meccs)
3. Manchester City 49 pont (26 meccs)
4. Chelsea 44 pont (24 meccs)
5. Tottenham 44 pont (25 meccs)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik