Foci

Beckham orvosin járt a Tottenhamnél

Az angol válogatott középpályás engedélyt kapott rá, hogy az elkövetkező négy hétben a Spursszel eddzen.

David Beckham Londonba szerződésétől hangos a média az utóbbi napokban: Harry Redknapp, a Tottenham vezetőedzője abbeli reményét fejezte ki korábban, hogy a rutinos középpályás kihasználva a Major League Soccer szünetét kölcsönben erősítheti az angol együttest.

A múlt hétvégén aztán már visszafogottabb volt a szakember, úgy fogalmazott, hogy a játékos biztosítása miatt nagy valószínűséggel kútba esik a kölcsönvétel. Beckham klubja, a Los Angeles Galaxy ugyanis nem szeretné, ha megismétlődne a tavalyi, milánói eset – a középpályás súlyos Achilles-ínsérülést szenvedett, hónapokat hagyott ki.

Redknapp azért felajánlotta honfitársának, hogy nyugodtan edzhet a csapattal az MLS márciusi rajtjáig, Beckham pedig úgy tzűnik élni fog a lehetőséggel, hétfőn ugyanis orvosi vizsgálaton vett részt a Tottenham edzőkomplexumában, melyen sikeresen átment.

A Galaxy a hírek szerint abba belement, hogy a Spice Boy a Spursszel eddzen a következő négy hétben. A játékost délután már az angol klub melegítőfölsőjében kapták lencsevégre.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik