Nagyvilág

Trump beállt a pult mögé egy McDonald’s étteremben

Doug Mills / Getty Images
Doug Mills / Getty Images

Gyorséttermi pult mögé állt be dolgozni Donald Trump republikánus elnökjelölt, választási kampányának részeként, Pennsylvania államban, vasárnap. Trump a választás végeredménye szempontjából meghatározónak tartott Pennsylvania államban az egyik legnépszerűbb és legrégibb amerikai gyorsétteremlánc, a McDonald’s üzletében állt be a pult mögé dolgozni,

Doug Mills / Getty Images

A republikánus elnökjelölt azzal kommentálta az eseményt, hogy így 15 perccel tovább végzett munkát ilyen étteremben, mint demokrata ellenfele, írja az MTI. Trump ezzel arra utalt, hogy Kamala Harris korábban beszélt arról, hogy diákként gyorsétteremben dolgozott, de Trump már többször is azt állította, bizonyítékok nélkül, hogy a demokrata jelölt nem mond igazat.

Doug Mills / Getty Images

Az AP cikke szerint egyébként Trump egy rögtönzött sajtótájékoztatót is tartott a McDonald’s autós kiszolgáló ablakán keresztül. A gyorsétteremben egy alkalmazott megmutatta Trumpnak, hogyan készül a sültkrumpli, az elnök jelölt pedig el volt ragadtatva attól, hogy a folyamat során nem kellett a kezével megérintenie az ételt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik