A következő élő közvetítés része Gázai menekülttáborra mért légicsapást Izrael, legalább hét gyerek meghalt

Légicsapás végzett több gyerekkel a gázai övezetben

AFP
AFP

A gázai övezet közepén elhelyezkedő Al-Maghazi menekülttáborra csapást mért kedden az izraeli hadsereg. A támadásban legalább 13 ember – köztük 7 gyerek – meghalt – írja a CNN. A cikk szerint több mint 25-en sérültek meg.

A hírcsatorna forrásától, Nihad Owdetallahtól, a tábor egyik menekültjétől kapott felvételen több áldozat is látható a földön szétszóródva, köztük gyerekek is.

Azonnal odamentem, hogy megnézzem, mi történt, és holttesteket láttam a földön. Az emberek, a gyerekek sikoltoznak. Több gyerek meghalt, aki előtte csak csocsóztak, és most mártírhalált haltak

– mondta Owdetallah, aki szerint kedden helyi idő szerint 15:40 körül robbanást hallott.

A CNN által közölt, az Al-Aksza kórházban készült felvételen látható, hogy az áldozatok és sebesültek folyamatosan érkeznek. A sürgősségi osztály zsúfolásig megtelt betegekkel, köztük több sebesült gyerekkel, akik a padlón kiabálnak. Mint írják, a kórház hullaházában készült videón látható, amint a családok megpróbálják azonosítani szeretteiket az elhunytak között. Fatmeh Issa egy fehér hullazsákra mutat, amelyből egy fiatal fiú véres arca látszik ki, és azt mondta a CNN-nek: „Ez az én fiam”.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik