Nagyvilág

Rendőri intézkedés közben rosszul lett, majd meghalt egy lemezlovas Poprádon – drámai pillanatokról számolt be az anyja

Rendőri intézkedés közben rosszul lett, majd meghalt egy lemezlovas Poprádon. A Paraméter beszámolója szerint Peter azzal hívta fel magára a rendőrök figyelmét, hogy felhajtott egy járdaszegélyre. A rendőrök egy benzinkúton őrizetbe vették a férfit, miközben egy barátja szerint azt kiabálta, hogy meg akarják őt ölni.

A férfi anyját este fél tizenegy bevitték az egyenruhások a poprádi rendőrségre. A nő elmondása szerint a bilincsben lévő fiának véres volt a szája , és a feje is. A portál szerint a rendőrök arra kérték a 71 éves asszonyt, hogy nyugtassa meg folyosón kiabáló és vonagló fiát, de ő ekkor már olyan sokkos állapotban volt, hogy azt mondta, nem tud vele mit kezdeni.

Az anyuka azt tanácsolta a rendőröknek, hogy vigyék át a lőcsei pszichiátriára a fiát, ahol hónapok óta kezelték. A rendőrök azonban azt mondták, hogy ők ezt nem tehetik meg, mert a fia nem adta ehhez a beleegyezését, az anyjáé pedig nem elég ilyen esetben. Végül betették a férfit az autóba és elvitték a poprádi kórházba vér- és vizeletvételre.

A férfi azonban ott sem nyugodott le. Nem sokkal később hordágyon hozták ki a lemezlovast, majd a rendőrök ismét visszaültették az autóba. A nő bízott benne, hogy végre elviszik őt a lőcsei pszichiátriára, de mint megtudta, a rendőrségre tartottak, ahol őrizetbe akarták venni.

Két járművel haladtak, az elsőben Peter, a másodikban pedig az édesanyja utazott. Az egyik rendőrautó azonban hirtelen visszafordult és elkezdett az eszméletét vesző lemezlovassal visszaszáguldani a kórházba. Ott elkezdték a férfit újraéleszteni, majd az intenzívre vitték. A kórházban közölték a nővel, hogy a fia agyi tevékenysége leállt, és gépek tartják életben.

Másnap amikor az anyuka visszament a kórházba, akkor az orvosok azt mondták neki, hogy a kritikus állapotban lévő fiának leállt az agya, a benne lévő duzzanat növekedése miatt pedig elkezdtek leállni a belső szervei is. A főorvos felkészítette őt a legrosszabbra, valamint közölte vele, hogy fia holttestét boncolás alá kell vetni. Az ügyet a belügyi inspekció is vizsgálja, egyelőre nem állapították meg, hogy a rendőrök hibáztak volna a történtek során.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik