Nagyvilág

OnlyFans-modell felesége bőrébe bújt online, miután halálra késelte a nőt

A 26 éves szentpétervári nővel féltékenységből végzett a gyilkosa.

Halálra késeltek, majd egy héten át a bőrébe bújtak online egy szentpétervári OnlyFans-modellnek – írja a Sun.

A 26 éves Anastasia Grishmant a nála két évvel fiatalabb párja, Dmitrij Khamlovszkij gyilkolta meg féltékenységből 2022 augusztusában. Az egykor tetoválóművészként és erotikus modellként dolgozó nő holttestére a rendőrök találtak rá annak lakásában, miután egy aggódó barát riasztotta őket, hogy már hetek óta nem látták Grishmant. A férfi először azt mondta a hatóságoknak, hogy feleségének mentális problémái voltak, és ő kérte rá, hogy végezzen vele. A férj vallomása szerint a hálószobában ölte meg a nőt 22 késszúrással, amikor háttal feküdt neki, és hagyta őt haldokolni, majd a fürdőkádba dobta a modell holttestét. Ezután elvette a telefonját, és egy héten keresztül használta annak közösségi média profiljait, valamint válaszolt az üzeneteire is.

A szentpétervári bíróság hétfőn hirdette ki az ítéletet, amely szerint Khamlovszkijt bűnösnek találták, és nyolc év szigorított börtönbüntetésre ítélték. A hatóságok elmondták, hogy a múltban többször is előfordultak családi konfliktusok a párnál, valamint a férfit korábban elítélték bolti lopásért és katonai szolgálat alóli kibújásért.

@sinnersmind In 2022 nastya was brutally st4bbed to d€4th by her husband in st.petersburg. He put her b0dy in the bathtub. He was using her phone texting her friends and family pretending it was her und sold her clothes and belongings on her Instagram. Nobody even suspected that it wasn't actually her. Nastya was found 10 days later as a girl contacted the police. Nastyas husband asked the girl to meet him. As he got comfortable with the girl he told her what he did with his wife. 🌸Anastasia Grishman🌸 07.02.1996 - 01.08.2022 #g.rshmn #grishman #nastja #grshmn #grshmndead #grshmnasya #grshmnnastja #grshmntattoo #sanktpeterburg #truecrimetiktok #truecrimetok #truecrime #truecrimecommunity ♬ original sound - apsjdbks

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik