Nagyvilág

Levágta a saját péniszét egy pap Csehországban, miután megcsípte egy kullancs

Megdöbbentő hírek rázták meg az óév végén dél-csehországi České Budějovice város lakóit, akik nemrég arról értesültek, hogy a település papja egy késsel levágta a saját péniszét, miután megcsípte egy kullancs – írta meg többek mellett a New York Post.

A klerikus a csípés hatására a hírek szerint pszichotikus állapotba került, amit a kullancs által terjesztett agyvelőgyulladásnak, hivatalos nevén kullancsencephalitis betegségnek (FSME) tulajdonítanak. Az FSME előrehaladott stádiumban személyiségváltozáshoz, akár  pszichózishoz is vezethet. A meg nem nevezett pap a hírek szerint már az esetet megelőző napokban is mutatta jelét annak, hogy nincs minden rendben az egészségével, de a hívek akkor kezdték csak igazán komolyan venni mindezt, amikor a pap nem jelent meg egy előre egyezetetett hivatalos eseményen. Később a mentőegységek a házához mentek, ahol egy vértócsában találtak rá a levágott nemi szervvel. Azonnal kórházba vitték, azóta is az intenzíven ápolják.

Mivel a pap állapota fokozatosan romlott, ezért mesterséges kómába, lélegeztetőgépre helyezték.

David Henzl, a Česke Budejovicei Egyházmegye elnöke megerősítette a médiának a fenti híreket, hozzátéve, a pap jelenlegi állapota miatt egyelőre nem tudják megállapítani a történtek pontos körülményeit.

Kapcsolódó
Levágta a férje péniszét egy nő Brazíliában, mert a férfi állítólag megrontotta a nő kiskorú rokonát
A nő aztán lehúzta a vécén a levágott nemi szervet, nehogy vissza tudják varrni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik