Nagyvilág

Levágta a férje péniszét egy nő Brazíliában, mert a férfi állítólag megrontotta a nő kiskorú rokonát

Megrázó bűncselekmények sorára derült fény karácsony előtt nem sokkal Sao Paulóban: amint a Daily Mail beszámolt róla, egy 34 éves brazil nő még december 22-én levágta a férje péniszét, amit aztán lehúzott a vécén.

A meg nem nevezett nő egy rokona kíséretében önként sétált be Atibaia városának kapitányságára, ahol bejelentette, az imént csonkította meg a férjét, azért feladja magát. A kihallgatása során elmondta, azért követte el a bűncselekményt, mert tudomására jutott, hogy a férfi lefeküdt az ő 15 éves unokahúgával. Ezt követően részletezni kezdte tettét: szex ígéretével ágyba csalta a férjét, a végtagjainál az ágyhoz kötözte, majd elővett egy borotvát és levágta a nemi szervét.

Ezt követően lefényképezte a csonkot, majd lehúzta azt a vécén. Utóbbi tettét azzal indokolta, nem akarta, hogy a szakszerű orvosi segítségnek köszönhetően esetleg megmentsék a férjét és visszavarrják a péniszét.

A 39 éves férjet életben találták otthonukban, azonnal kórházba szállították, állapotáról azonban nem közöltek információt, így nem tudni biztosan, hogy túlélte-e a történteket. Feleségét őrizetbe vették és gyilkossági kísérlettel vádolják. A rendőrség nem kommentálta a nő állításait a kiskorú unokahúg megrontásával kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik