Nagyvilág

Megölte szüleit egy 14 éves kaliforniai fiú

JasonDoiy / Getty Images
JasonDoiy / Getty Images

Letartóztattak egy kaliforniai tinédzsert, miután a gyanú szerint megölte a szüleit és súlyosan megsebesítette 11 éves húgát – írja a Fox News. A rendőrök helyi idő szerint szerda este érkeztek ki egy, Miramonte városában lévő házhoz.

A fiú maga értesítette a hatóságokat, és azt állította, valaki betört hozzájuk, és megtámadta családtagjait. A tinédzser szerint a betörő a támadás után egy kisteherautóval menekült el a helyszínről.

Az otthonban két 37 éves felnőtt holttestére, valamint a súlyosan sérült lányra bukkantak.

A lányt kórházba szállították, feltételezhetően felépül majd.

Miután a nyomozók alaposabban is nekiálltak az eset felderítésének, kiderült, hogy a fiú története nem egyezik a helyszínen talált bizonyítékokkal. A seriffhivatal szerint a fiú kitalálta a betörést, és ő volt a valódi elkövető, a támadáshoz több fegyvert is használt.

A fiú hétéves öccse is a házban volt a támadások idején, de ő nem sérült meg. A testvér most más családtagok gondozásában van.

John Zanoni seriff szerint Fresno megye vidéki területein könnyen elérhetőek a fegyverek, így a kések vagy lőfegyverek önvédelmi, illetve vadászati célból. „Sajnos ebben az esetben egy 14 éves gyerek kezében voltak, aki nagyon erőszakos módon használta azokat” – tette hozzá.

A támadások indítéka egyelőre tisztázatlan, a nyomozás még folyamatban van. A gyerekek személyazonosságát nem hozzák nyilvánosságra, mivel kiskorúakról van szó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik