Nagyvilág

Belehalt a pénisznagyobbításba egy álorvos páciense Németországban

Hónapokig szenvedett egy 32 éves német férfi, mielőtt 2020 februárjában meghalt. Egy pénisznagyobbító beavatkozás okozta a halálát, amit egy magát plasztikai sebésznek kiadó szélhámos végzett el rajta.

Elsőfokon öt év börtönbüntetésre ítélte egy német bíróság azt a solingeni férfit, aki plasztikai sebésznek kiadva magát, pénisznagyobbító beavatkozásokat hajtott végre férfiakon – írja a Mirror című brit lap.

A 46 éves, vendéglátásban dolgozó Torben K. az interneten hirdette szolgáltatásit. Egy 32 éves férfi 2019 júliusában jelentkezett nála és beleegyezett, hogy Torben K. szilikonolajat fecskendezzen a péniszébe. A férfi a beavatkozás után rögtön rosszul lett, amikor hazaért nehéz légzésre panaszkodott.

Az áldozat állapota fokozatosan romlott, bár számos kórházban megfordult, nem tudtak rajta segíteni. Hónapokat töltött kínok között, intenzív ellátásban, mielőtt 2020 februárjában a szervezete feladta a harcot. A halálát vérmérgezés, a vese, illetve a máj működésének leállása okozta.

Mindeközben Torben K. egy másik férfin is elvégezte az életveszélyes beavatkozást. Az ügyben indított nyomozás során K. nem árulta el, hogy pontosan milyen szilikonolajat használt. A bíróságon azzal védekezett, hogy csak azt csinálta, amire a páciensei megkérték. A 32 éves áldozat húga azonban azt mondta, hogy a bátyjának rengeteg aggálya volt a beavatkozással kapcsolatban, de Torben K. szisztematikusan rábeszélte.

Wolf-Tilman Baumert ügyész a bíróságon kijelentette, hogy az ügy szempontjából lényegtelen, mit akart az áldozat. A bíróság halált okozó testi sértésben bűnösnek találta Torben K.-t és öt év börtönbüntetést szabott ki rá. Az ítélet nem jogerős.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik