Nagyvilág

„Még mindig nem döglöttetek meg? – kiabálta a férfi, majd maró anyaggal öntötte arcon a nőt

Maró folyadékot öntött egy nő arcába egy dunaszerdahelyi férfi. A Paraméter beszámolója szerint a férfinak már korábban sem tetszett, hogy az asszonyok itt szokták múlatni az időt a gyerekeikkel, ezért múlt hétfőn permettel, vagy savval fújta le azt a területet, ahol az anyukák is a kicsik üldögélni és játszani szoktak.

Az egyik asszony szerint több felnőtt és kisgyermek is leült a földre, és mindannyian csúnya sebekkel tértek haza. Egy kétéves kislány pedig nem csak sebeket szerzett, de még aznap este be is lázasodott.

Mindannyian, akik a földön ültünk, éreztük, hogy fáj és viszket a lábunk hátsó része és a fenekünk. Hazamentünk lezuhanyozni, de ekkor már késő volt, ugyanis addigra tele voltunk kiütésszerű sebekkel. Még hétfő este el is mentünk a sürgősségire

– mondta a lapnak Bertók Mónika, hozzátéve, hogy antibiotikumot és különféle krémeket kaptak a sebekre, valamint elküldték őket bőrgyógyászhoz.

A nő egyik barátnője pár nappal ezelőtt szintén ugyanitt sétált, amikor meglátta, hogy a férfi valamilyen szerrel permetezi a területet.

Még mindig nem dögöltetek meg? Annyian vagytok, mint a hangyák.

– kiabálta cigányozva a férfi, majd arcon öntötte a nála lévő maró folyadékkel a nőt, akinek az arca, a nyaka, a füle és a mellkasa is megsérült a támadás során a lap információi szerint. A történtek miatt feljelentett férfi jelenleg szabadlábon védekezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik