MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Nagyvilág europoli

A kormány szerint Brüsszel azért támadja Magyarországot, mert nem állunk be a háborúpártiak sorába

Brüsszel újabb Magyarországot támadó jelentése ismét megerősítette, hogy annak ellenére, hogy minden vállalást teljesítettünk és folyamatosan egyeztetünk az Európai Bizottsággal, mégis folytatódik a nyomásgyakorlás – írja a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Úgy fogalmaznak:

Azért támadják Magyarországot, mert nem állunk be a háborúpártiak sorába. Nem akarunk migránsgettókat. Visszautasítjuk a rezsicsökkentés eltörlését. Meg merjük kérdezni az Európai Bizottságot arról, hogy hol van az a rengeteg pénz, amit Ukrajnának adtak. Netán a magyarok pénzét adták oda?

Az Európai Uniós jelentésről alábbi cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó
Nem teljesen elégedett Brüsszel a magyar reformokkal, újabb ajánlásokat kapott a kormány
Az igazságszolgáltatás terén látnak előrelépést, de több más területen visszalépést tapasztalnak.
A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik