Nagyvilág

Családon belüli konfliktus állhat az ausztriai erdei házban történt halálesetek mögött

Családon belüli konfliktus okozhatta annak az Ausztriában lelőtt három embernek a halálát, akiknek a holttestére szerdán talált rá a rendőrség egy stájerországi elhagyatott erdei házban – közölte a rendőrség csütörtökön.

A rendőrség szerdán eltűnt személy miatt érkezett bejelentés miatt vonult ki a Sankt Peter am Kammersberg községben található elhagyott erdei házhoz, ekkor találtak rá a holttestekre – idézi fel az MTI.

A három áldozat közül az egyik egy ötvenes éveiben járó, tanárként dolgozó férfi volt, aki még szombaton egy német nővel ment az erdei házba, ahol a férfi a feleségével lakott. A férfi a rendőrség közlése szerint már egy ideje szoros kapcsolatot ápolt a szintén áldozatul esett német nővel, aki, akárcsak a férfi felesége, hatvan év körüli volt. A három emberrel az a revolver végzett, amelyet a férfi törvényesen birtokolt.

Noha a lövöldözés pontos oka egyelőre nem ismert, a rendőrség szóvivője elmondta, hogy a holttesteket az erdei ház különböző pontjain találták meg, és nem látták jelét annak, hogy az áldozatok és az ismeretlen elkövető között dulakodás vagy bármiféle küzdelem lett volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik