Nagyvilág

„Meg fognak bocsátani” – mondta családjáról az osztrák nyugdíjas, aki 24 éven át tartotta a pincéjébe zárva a saját lányát

Ismét megszólalt a nyilvánosság előtt Josef Fritzl. Ő az az osztrák nyugdíjas, aki 24 éven át tartotta fogva a saját lányát a házuk alatti pincében, akit ez idő alatt rendszeresen megerőszakolt, aminek eredményeként hét közös gyerekük is született. Közülük a három legidősebb soha nem hagyta el a pincét, egészen addig, míg végül Fritzl 2008-ban le nem bukott.

A most 87 éves férfi életfogytiglani börtönbüntetését tölti, húsvét környékén viszont hallatott magáról, mikor ügyvédjével együtt bejelentették, hogy kiadják az emlékiratait, most pedig a The Sunnak adott interjút. A brit bulvárlapnak elsősorban a családjáról beszélt, hogy mennyire hiányoznak neki a gyerekei.

„Nagyon hiányzik a családom, állandóan rájuk gondolok, szeretném látni az unokáimat” – kezdte, Fritzl, aki biztos abban, hogy egyszer újra mind együtt lesznek.

Teljesen biztos vagyok benne, hogy újra látom őket, hogy újra együtt leszünk. És szerintem meg fogják bocsátani, amit tettem. Biztos vagyok ebben

– jelentette ki.

A férfi állítja, rettenetesen megbánta amit tett és hogy fájdalmat okozott, egyes vádakat viszont kikért magának, mondván, sok mindent tett, de gyilkosságot például nem követett el.

Végül arról beszélt a Sunnak, hogy rajong a Monarchiáért és nagyon kedveli III. Károly királyt, a koronázást is nézte a tévében.

Kapcsolódó
„Jó ember vagyok” – kiadta emlékiratait az osztrák férfi, aki 24 éven át a pincéjében tartotta foglyul a saját lányát
Josef Fritzl rendszeresen megerőszakolta a lányát, aki összesen hét gyermeket szült neki. Az életfogytiglanra ítélt férfi jelenleg azt szeretné a legjobban, ha a felesége megbocsátana neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik