Nagyvilág

Trump beleharapott egy szelet pizzába, aztán megkérdezte a híveitől, hogy kérnek-e belőle

TASOS KATOPODIS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
TASOS KATOPODIS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Donald Trump megkínálta a rajongóit egy félig megevett pizzával, miután a beszédét követően egy floridai gyorsétterembe látogatott – írja az Independent.

A Fort Myersben található Downtown House of Pizza nevű gyorsétteremben készült felvételen látszik, ahogy a volt amerikai elnök beleharap egy szelet pizzába, majd a nevét skandáló tömegnek szegezi a kérdést:

Kéri valaki azt a szeletet, amiből ettem?

A videó tanúsága szerint senki sem élt a lehetőséggel.

Trump novemberben jelentette be, hogy 2024-ben ismét elindul az elnöki székért. A Wall Street Journal pénteken publikált közvélemény-kutatása szerint Trumpra a republikánus szavazók 51 százaléka szavazna, Ron DeSantis, Florida állam kormányzója pedig 38 százalékon áll.

Trump az Egyesült Államok történetének első elnöke, akinek bíróság elé kell állnia egy bűncselekmény vádlottjaként. Azzal vádolják, hogy a 2016-os választási siker, illetve egy bűncselekmény eltitkolása érdekében üzleti dokumentumokat hamisított. Az ügy középpontjában az áll, hogy a vád szerint fizetett Stormy Danielsnek, hogy a pornófilmes ne kotyogja el a korábbi együttlétüket.

Az üggyel az alábbi cikkünkben foglalkoztunk:

Kapcsolódó
Most akkor Trumpnak börtönbe kell vonulnia?
A volt amerikai elnök, aki 2024-ben újrázna, akár 136 évet is kaphat – ha mindent rábizonyítanak az egyszerűnek tűnő, mégis roppant bonyolult ügyben. Valójában ha elítélnék is, inkább pénzbüntetés a valószínű. De más ügyekben is bíróság elé állíthatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik