Nagyvilág

Agyonlőttek egy 20 éves nőt New York államban, miután eltévesztett egy autófelhajtót

Szombaton agyonlőttek egy 20 éves nőt az Egyesült Államok New York államában, miután ő és három másik személy véletlenül rossz autófelhajtóra kanyarodott – írta a CNN honlapja.

Kaylin Gillis és három társa egy barátjuk házát kereste, amikor eltévedtek és egy másik ház autófelhajtójára kanyarodtak be. Gyorsan észrevették a tévedést és már készültek elhajtani, amikor a ház tulajdonosa két lövést adott le a verandáról. Az egyik lövés eltalálta az autót és benne Gillist.

Ezt követően a fiatalok elhajtottak, hogy olyan helyet keressenek, ahol van térerő és segítséget tudjanak hívni, ám mire a mentő odaért hozzájuk, Gillist halottnak nyilvánították.

A CNN beszámolója szerint a rendőrök a bűncselekmény helyszínére mentek, hogy beszéljenek, ám a lövöldöző, Kevin Monahan nem volt hajlandó együttműködni velük, így végül New York-i állam rendőrségének különleges műveleti csoportjának segítsége kellett ahhoz, hogy őrizetbe tudják venni. Monahant gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják.

Az esettel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatón Jeffrey Murphy, Washington megyei seriff elmondta, nincs arra utaló jel, hogy az autóban utazó személyek kiszálltak volna a járműből vagy bármilyen formában kapcsolatban léptek volna Monahannel a lövöldözés előtt. A seriff szerint nem jelentettek veszélyt Monahanre.

Ahogy a 24.hu-n is beszámoltunk róla, múlt csütörtökön a 16 éves Ralph Yarlt lőtték fejbe a Missouri állambeli Kansas Cityben. A fiatal fiú a két ifjabb testvérét akarta elhozni, ám rossz házba csengetett be, mire az ott lakó férfi rálőtt. Yarl jelenleg életveszélyes sérülésekkel fekszik a kórházban, támadója szabadlábon védekezhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik