Nagyvilág

Vérengzés tört ki egy virginiai bevásárlóközpontban

Több halálos áldozata van egy kedd esti lövöldözésnek Virginia állam egyik bevásárlóközpontjánál, írja az MTI.

Chesapeake város rendőrségi szóvivője első körben annyit mondott, hogy vélhetően a gyanúsított is a halottak között van. Később kiderült, hogy az elkövető is életét vesztette a lövöldözésben, több helyi médium szerint a bevásárlóközpont egyik vezetőjéről van szó.

A rendőrség helyi idő szerint kedd este 10 óra 12 perckor kapott bejelentést a lövöldözésről, amelyben „kevesebb mint tíz” személy halt meg a rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint. Ugyanő úgy tudja, hogy rendőrökre nem adtak le lövéseket.

„Csak pár órája történt a lövöldözés, ezért még nem áll rendelkezésünkre minden információ. Annyit tudunk, hogy több halott és sebesült van, az elkövető pedig szintén meghalt” – kommentálta az eseményeket a városvezetés.

A Walmart szerda hajnali közleményében azt írta, a céget megrázta a chesapeake-i üzletében történt lövöldözés, és együttműködik a rendőrséggel. Közben a környék legnagyobb baleseti kórháza, a szomszédos Norfolk városában működő Sentara Norfolk General Hospital szóvivője az NBC televíziós csatorna helyi állomásának megerősítette, hogy a lövöldözés öt sebesültjét ápolják az intézményben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik