Nagyvilág

Meghalt egy vendég az étteremben, mégis nyitva tartottak

Egész szerda este nyitva tartott egy marylandi étterem, pedig a vezetőség tudta, hogy holttestet találtak a mosdóban – írja a Metro. A largói Jasper’s Restaurant női vécéjét lezárták, az ajtót rendőrök őrizték. Az érintettel valószínűleg szívroham végzett.

A Jasper’s egy közlemányben erősítette meg az esetet. A közleményben a tulajdonosok, a vezetőség és a munkatársak nevében részvétet nyilvánítottak az elhunyt családjának, egyben bejelentették: segítség céljával felveszik a kapcsolatot a családdal.

A vendéglő szerint azonnal értesítették a megyei hatóságokat, és követték az előírásokat. A hatóságok útmutatása alapján aztán lezárták a területet a vendégek elől, amíg a mentőszolgálat megérkezett.

Sokan kritizálták a Jasper’st, amiért az a haláleset dacára is nyitva maradt.

Egy felháborodott felhasználó a Twitteren pénzéhesnek nevezte a tettet. Mint írta, a felszolgálás egyébként rossz volt azon az estén, mégis sajnálta a személyzetet a stresszes helyzet miatt.

10'000 Hours / Getty Images

Az étterem teltházas volt, sokan még asztalra is vártak. „Abban a pillanatban úgy gondoltuk, hogy helyesen cselekszünk” – mondta Miguel Perea, a vendéglő vezetője. Mint hozzátette, ez egy olyan dolog, amelynek egy-két napig ülepednie kell, az ember csak ekkor ismeri fel, hogy talán tévedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik