A következő élő közvetítés része Oroszország illegitim módon magához csatolt négy ukrán régiót

Gyerekek nemváltó műtétjéről és sátánista Nyugatról beszélt Putyin

AFP
AFP

Miután bejelentette, hogy Oroszország „annektált” négy ukrajnai régiót, Vlagyimir Putyin orosz elnök Moszkvában beszédet tartott, amelyben nagyjából mindenért a nyugati országokat tette felelőssé.

Putyin szerint a „ruszofób” és „gyarmatosító” Nyugat szét akarja rombolni Oroszországot, nem akarja, hogy az oroszok szabadon éljenek, helyette rabszolgákat akar belőlük csinálni. Az orosz elnök azt állította, hogy a nyugati országok nagyon megharagudtak Krímben élőkre, utalva arra a „népszavazásra”, amelyen 2014-ben arról döntöttek, hogy Oroszországhoz csatlakozzanak. A „népszavazás” eredményét a világ nagy része azóta sem ismerte el.

Az orosz elnök a beszédben azzal vádolta meg az USA-t és szövetségeseit, hogy hibrid háborút folytatnak Oroszország és az ukrán szeparatista területek ellen és szerinte a Nyugatnak nincs joga ahhoz, hogy a demokráciáról beszéljen. Putyin azt is állította, hogy a nyugati országokban „tiszta sátánizmus” van jelen és azt kérdezte a hallgatóságtól, hogy „szeretnék-e ha a gyerekeiknek nemváltó műtéteket ajánlanának fel”, azt hazudva, hogy ez Nyugaton általános gyakorlat.

A beszéd végén Putyin aláírta a négy régió „annexiójáról” szóló nyilatkozatot.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik