Nagyvilág

Egy olasz nő bejelentette a rendőrségen, hogy elrabolták a négyéves lányát, másnapra kiderült, megölte a gyereket

Getty Images
Getty Images

Letartóztattak egy szicíliai nőt Olaszországban, miután azt hazudta, három férfi elrabolta a négyéves kislányát és váltságdíjat követelnek tőle érte, aztán kiderült, hogy egy nappal korábban ő végzett a gyerekkel, írja a Guardian.

Elena Del Pozzo holttestét nem messze otthonától találták meg a Catania tartományban lévő Mascalucia városához közel kedden.

Hétfőn a 23 éves Martina Patti azt vallotta a rendőröknek, hogy három kapucnis férfi rájuk rontott az autójukban, majd magukkal vitték a gyermeket, miután összeszedte őt az óvodából. Azt is állította, hogy az egyik elkövetőnél fegyver volt.

A rendőrség elég gyorsan szimatot fogott, mert nem tartották valószínűnek, hogy a szerényebb körülmények között élő családot valaki ki akarná zsákmányolni.

Patti egy következő kihallgatáson már beismerő vallomást tett. Közölte, ő ölte meg a kislányát, akinek testét elásta és vulkáni hamuval temette be.

A rendőrség sajtótájékoztatóján arról számolt be, anyja egy konyhakéssel végzett a gyermekkel, amit még nem találtak meg. A nő nem tudott magyarázatot adni mostanáig a szörnyű tettére.

Patti állítólag úgy fogalmazott,

nem emlékszem, mi ment keresztül az agyamon, amikor megszúrtam a lányomat.

Sajtóértesülések szerint a nő nemrég szakított a gyermek apjával. A férfi állítólag új barátnőt talált magának, emiatt féltékeny volt rá, az pedig kifejezetten idegesítette, ahogy a nő közelített a lánya felé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik