A következő élő közvetítés része Putyin nem hajlandó véget vetni a háborúnak, magyarlakta területeken is várható orosz támadás

Lefoglalták egy orosz oligarcha megajachtját Olaszországban, egy másiknál felmerült, hogy Putyiné lehet

Amerikai hatóságok egy olasz tengerparti kisváros, Marina di Carrara egyik szárazdokkjában álló 700 millió dollár értékű Seherezádé nevű jacht tulajdonjogát vizsgálják – írja a New York Times. Egyelőre még nem biztosak abban, hogy a hajó Vlagyimir Putyinhoz köthető, de már találtak arra utaló jeleket, hogy az orosz elnöknek köze lehet hozzá. A hajó tulajdonosi hatterét azután kezdték el megvizsgálni, hogy a legénység egy korábbi tagja azt mondta, hogy Putyin gyakran használta a jachtot.


A CNN közben arról ír, hogy az olasz hatóságok pénteken lefoglalták Andrej Melnicsenko orosz oligarcha jachtját. A közlemény szerint a körülbelül 530 millió eurós hajó Trieszt északkeleti kikötőjében parkolt. Az orosz üzletember szuperbiztonságos megajachtjáról a hajozas.hu pár éve azt írta, hogy: az egyedi formatervnek köszönhetően a jégtáblákon is képes áthatolni. Negyven biztonsági kamera, mozgásérzékelők, ujjlenyomatra nyíló ajtók védik a fedélzetet. Az oroszoknál divatos menekülő mini tengeralattjáró szériatartozék.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik